Agenda

Item	Description	Time	
Registration	Allow participants to register for the day and network	09:00 - 09:30	30 minutes
Introduction & housekeeping	Introduction to Open Day, run through agenda and safety briefing	09:30 – 09:35	5 minutes
Welcome & SRO perspectives	Welcome to Open Day, focusing on readiness for M10 & beyond	09:35 – 09:45	10 minutes
Ofgem update	Update from sponsor on Programme progress & directives	09:45 – 09:55	10 minutes
Programme update	Update on the current state of the Programme	09:55 – 10.10	15 minutes
Q&A session	Opportunity for participants to ask questions to Melissa, Helen, Keith	10:10 – 10.20	10 minutes
Break	Opportunity to network	10.20 – 10.50	30 minutes
25 weeks to go-live	A walkthrough of key Programme & participant activities in the lead-up to M10 with respect to the acceptance criteria	10.50 – 11.15	25 minutes
Q&A	Opportunity for PPs to ask questions on the above session	11.15 – 11:35	20 minutes
Participant journey to live operation	A clear walkthrough of what participants can expect post M-10	11:35 – 12:35	60 minutes
Q&A	Opportunity for PPs to ask questions on the above session	12.35 – 12.55	20 minutes
Lunch & stalls	Opportunity to network and visit stalls	12:55 – 14:00	65 minutes
Energiser	Short interlude to energise attendees following lunch break	14:00 – 14:15	15 minutes
Qualification health check	An update to all participants but specifically focused on Qualification. Topics: Current status of Qualification, upcoming dates, learnings/feedback from PIT, SIT LDSO QT, QTF beta testing, current available groups/training resources, DIP Manager overview	14:15 – 14:45	30 minutes
Q&A	Opportunity for PPs to ask questions on the above session	14:45 – 15:05	15 minutes
Feedback & close	Closing remarks from the Programme	15:05 – 15:20	15 minutes
The Refinery, Regent's Place		15.20 – 18:00	

